De Jong / keuken Borne

Ergens op de Bornsche Maten in Borne staat een huis met een keuken die anders is dan al die andere. De ruimte die daar beschikbaar voor was, was niet groot. Des te meer een uitdaging voor Macc Design om er iets moois van te maken. Rust inbrengen en toch zoveel mogelijk opbergruimte realiseren. We maakten een keuken met een zwevend schiereilandblad waar je aan kunt koken en genieten. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder

DENNIS & kRISTEL OVER MACC DESIGN

Mede door het enthousiasme en de betrokkenheid van Macc Design, hebben we nu een prachtige, maar vooral ook praktische keuken.

In juni 2007 werd onze nieuwbouwwoning op de Bornsche Maten opgeleverd en na een speurtocht langs verschillende keukenzaken, kwamen wij bij Macc Design terecht.

Waar wij bij andere keukenzaken een standaard keuken kregen gepresenteerd, kwam Macc Design met een geheel eigen inzicht, uiteraard met onze wensen hierin verwerkt. Mede door het enthousiasme en de betrokkenheid van Macc Design, hebben we nu een prachtige, maar vooral ook praktische keuken.
De standaard kasten zijn bij ons weggelaten en we hebben nu 1 grote kast met een speciaal schuifsysteem waardoor er optimaal van de ruimte gebruik is gemaakt. Bovendien hebben we nu ook de mogelijkheid om te kunnen eten aan het prachtig ‘zwevende’ werkblad. Verder verliep de plaatsing en montage van de keuken spoedig en professioneel.

Kort samengevat:
We hebben nu een mooie en praktische keuken met een zwevend werkblad waar we lekker in kunnen koken.

groetjes Kristel en Dennis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *