fam. Hissink / keuken Voorst

De naaste buren in Voorst waren eventjes verbijsterd en dachten dat hun lieve buren zouden gaan verhuizen omdat ze voor het huis ineens een bordje TE KOOK zagen staan. Achteraf bleek dat ze niet goed op het bordje hadden gekeken en dat het huis niet TE KOOP stond maar TE KOOK. Ook de regionale krant kreeg daar lucht van en zo stond Macc Design in eens in de Stentor!

FAM. HISSINK OVER MACC DESIGN

Wij vonden het tijd om de benedenverdieping van onze 2 onder 1 kapwoning ingrijpend te moderniseren.

De verbouwing hebben wij in handen gegeven van Vense Projecten B.V. uit Apeldoorn. En via Vense zijn wij in contact gekomen met Maciek van Macc Design uit Borne.

Met de bouwtekening van onze woning zijn wij naar Borne afgereisd en zijn daar gastvrij ontvangen door Maciek. Onze wensen hebben wij uitvoerig met hem besproken en met behulp van de nodige schetstekeningen van Maciek uiteindelijk een keuze gemaakt voor het ontwerp van de keuken, het bureau en de zwevende kast. Een op en top vakman die goed luistert naar onze wensen en deze direct uitwerkt in een schetsontwerp. Het plaatsen van de spullen is uitstekend verlopen en onlangs is Maciek nog langs geweest om alles nog eens goed na te lopen en af te stellen.

Kort samengevat:
“Een prima en betrouwbare ondernemer die wij u zeker kunnen aanbevelen”

Met vriendelijke groet,

Marjan en John Hissink

GREEPLOZE KEUKEN IN HOOGGLANS / COMPUTER HOEK / WANDDRESSOIR MET LADEN

Bij fam. Hissink hebben we de volgende interieur elementen gebouwd:

Keuken

Keuken is greeploos uitgevoerd met hoogglans gespoten fronten. De laden zijn volledig uittrekbaar met blumotion. De keukenapparatuur die we toegepast hebben, is van de merken: Siemens, Gutmann en Quooker. Om het geheel van goede verlichting te voorzien en om de computerkast-wand goed aan te laten sluiten is er een koof onder het plafond aangebracht. Hiermee kun je de hoogte van de hoge kasten opvangen zonder dat er een stofnest ontstaat en deze is ook ideaal om verlichting in te bouwen waar men het wenst. Daarnaast is voor de afwerking van de achterwand gekozen voor een sierlijk cementgebonden stuckwerk wat een mooi, bijzonder geheel vormt met een warme uitstraling. Voor het blad heeft de fam. Hissink gekozen voor graniet, glanzend uitgevoerd met een smal smetstrookje boven het aanrecht voor een mooie overgang. 

Computerkast / Wand

Computerkastwand is gemaakt van een gelamineerd vezelplaat met een matte structuur in houtdecor. Ook hier hebben we samen gekozen voor een warme kleur om het geheel mooi aan te laten sluiten bij de rest. De wand links is een gestuckte wand net als de andere wanden in de kamer. Er is een doorkijk gemaakt naar de keuken zodat het zichtveld bewaard kon worden. En aan de achterzijde (keukenkant) is een ruimte gemaakt waar je de kookboeken en dergelijke in kunt opbergen. Super handig en makkelijk.

Wanddressoir / Hangkast

Wanddressoir-hangkast is van hetzelfde materiaal gemaakt als de computerkast. Het geheel is greeploos uitgevoerd waarbij de laden gemaakt zijn van massief beukenhout / onbewerkt. Om in het middelste gedeelte de radiocomponenten weg te werken is er gebruik gemaakt van een liftklep beslag. Tussen het blad en de kasten is een kleine tussenruimte aangebracht met een metalen accent.