Woonkeuken op maat Borne

Hij wandelde er vaak langs zo bleek achteraf; de showroom van Macc Design in Borne. Zijn oog viel toen op die ene keuken vooraan met die mooie natuurlijke uitstraling en dat werd de uitgangspunt voor zijn toekomstige droomkeuken. Na een grondige verbouwing in 2008 kwam daar uiteindelijk die prachtige woonkeuken met al die andere prachtige maatwerkelementen te staan. Een paar jaar later is de wellnessruimte ook volledig door ons ingericht en gemaakt.

EDWIN OVER MACC DESIGN

In de keuken wilde ik graag een Oostenrijkse zit. Niet dat ik nou zo gek van Oostenrijk ben, maar dat vind ik gewoon gezellig. Het heeft iets nostalgisch

Ik heb met Macc Design eigenlijk de complete interne verbouwing van mijn huis gedaan. Keuken, kamer, slaapkamer, zithoek, kasten en zelfs de sauna en de wellnessruimte. Buiten hebben we samen en in goed overleg een veranda met keukenunit ontworpen en deze door derden laten bouwen. Verder vraag ik hen vaak voor creatieve ideeën voor aanpassingen(terras, garage etc..) in en om het huis.

De samenwerking verloopt al vele jaren erg prettig. Dit uit zich in accuraat en volgens afspraak werken, creatieve uitspattingen, vakwerk, goede prijs/kwaliteit verhouding, schoon opleveren en achterlaten van de werkplek, directe en duidelijke communicatie en natuurlijk een prefect resultaat.

Kort samengevat:
U denkt dit is allemaal te mooi om waar te zijn? Maar ik ben echt enthousiast over Macc Design dus ik kan ze van harte aanbevelen. Op de site kunt u de resultaten zien!

groetjes Edwin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *