Media Kanjers / kantoor Haaksbergen

Samenwerken is een hot item de laatste jaren en constructies waarbij meerdere bedrijven samen een pand huren komen steeds vaker voor. Het vraagt ook van ons een andere wijze van denken en werken. Belangrijk bij zoiets is dat je niet ouderwets in hokjes blijft denken omdat het de samenwerking niet bevordert. Lees meer wat wij dit hebben aangepakt.

MEDIA KANJERS OVER MACC DESIGN

Zijn ideeën zijn allesbehalve standaard en hij gaat altijd tot het uiterste om vervolgens iets unieks op te leveren!

Wij doen al jaren prettig zaken met Macc Design. Maciek denkt altijd buiten de geëigende paden om en dat levert vaak ludieke en praktische ideeën op. We wilden rond augustus 2014 in ons nieuwe kantoor intrekken, maar er moest nog erg veel aan gebeuren, omdat het helemaal leeg was.

We begonnen met Maciek in gesprek te gaan om onze wensen en eisen te bespreken. Het belangrijkste aandachtspunt is dat we met meerdere bedrijven op dezelfde werkvloer wilden blijven werken. Omdat onze diensten elkaar goed aanvullen is goede communicatie en een prettige werkomgeving erg belangrijk.

Het traject:

Oriënteren:

We zijn begonnen met een eerste gesprek op de nieuwe locatie en hebben daar eerst de praktische zaken besproken zoals verlichting, indeling en algehele uitstraling. Door eerst goed na te denken wat we wilden uitstralen (een moderne, praktische werkomgeving) hebben we bekeken hoe we het geheel het beste konden inrichten. Een grote open werkruimte, een kleine afgesloten werkruimte, een overlegruimte en een opslag zijn opgenomen in ons wensenlijstje.

Uitvoeren:

Vervolgens heeft Maciek een aantal schetsen van de indeling aan ons voorgelegd. We waren het daar vrij snel over eens en vervolgens hebben we gevraagd om een ontwerp voor de bureaus / tafels en de rest van de indeling. Omdat we een reclamebureau zijn wilden we vooral het creatieve uitstralen, en dat kan natuurlijk niet met standaard bureaus en tafels. Daar heeft Maciek goed over nagedacht en in samenspraak met de meubelmaker een aantal mooie bureaus, een grote steigerhouten wand, een barretje en andere mooie toepassingen uitgewerkt.

Toen dat helemaal gereed was konden de schetsen in overleg met de meubelmaker en het klusbedrijf worden afgestemd zodat we in een korte periode de hele verbouwing konden gaan laten uitvoeren. Dit verliep hierdoor vlotter en, zoals we Maciek kennen, houdt hij de details heel goed in de gaten, waardoor het resultaat er zeker mag zijn!

Kort samengevat:
Als je niet bang bent voor verandering en iets unieks wilt, dan zou ik zeker Maciek eens vragen. Zijn ideeën zijn allesbehalve standaard en hij gaat altijd tot het uiterste om vervolgens iets unieks op te leveren!

Team Media Kanjers

Lees ook het blog over: kantoor zonder hokjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *