Ten Voorde / keuken Hengelo

Ineens stonden ze in Borne bij mij in de winkel, want ze zochten een keuken op maat. Helemaal in de veronderstelling dat er bijna geen keukenzaken meer waren die nog echte mooie keukens op maat konden leveren in Twente. Ergens via Google zochten ze op keukens op maat en ja hoor, daar stond ergens Macc Design tussen. Verleid door mooie voorbeelden besloten ze om maar eens hier een offerte op te vragen. Nu maakt ook hun keuken deel uit van onze mooie portfolio :)

MARTIN & CARMEN OVER MACC DESIGN

Wij zijn erg blij met de geleverde resultaten, maar zeker ook met de deskundige kijk van Maciek op de realisatie van onze droomkeuken. Hij heeft oog voor detail en heeft zelf ontzettend veel ideeën.

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Aangezien je een keuken niet elk jaar koopt, wilden we geen standaard keuken, maar een massief houten keuken, met een aantal mooie details. We zijn bij een aantal keukenbedrijven geweest, maar konden de keuken die we graag wilden niet vinden.

We hebben toen gegoogeld en kwamen zo op de site van Macc Design.

Met name de foto’s van mooie keukens, door Maciek ontworpen, en het feit dat Maciek meedenkt om je droomkeuken te realiseren heeft ons zover gebracht dat we hier onze keuken hebben laten ontwerpen en maken.

We hebben samen de details doorgenomen en onze wensen kenbaar gemaakt. Vervolgens is Maciek bezig gegaan met het ontwerp en heeft ons blij gemaakt met het resultaat ervan. Er is een planning gemaakt en er werd begonnen met het plaatsen van de keuken. Dit alles is volledig volgens planning gegaan en vervolgens super netjes afgewerkt en mooi afgeleverd.

Kort samengevat:
Wij zijn erg blij met de geleverde resultaten, maar zeker ook met de deskundige kijk van Maciek op de realisatie van onze droomkeuken. Hij heeft oog voor detail en heeft zelf ontzettend veel ideeën. Samen zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen, waar we de komende jaren heel veel van gaan genieten.

Bedankt Maciek , Macc Design… Martin & Carmen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *