Diensten bij Macc

Meedenken, ontwerpen en onverwachte, creatieve oplossingen bedenken, bij Macc Design doen we dit graag voor je! In combinatie met rust en harmonie vormen jouw wensen de basis voor een eigentijds interieurontwerp. Je kan het zo gek niet bedenken of wij maken het. Van kantoor-, badkamer- en keukenmeubilair tot verlichting en interieurs op maat, bij Macc Design draaien we nergens onze hand voor om. En zoek je een maatwerkoplossing voor het verbeteren van de akoestiek? Ook dan kun je bij ons terecht!

zwevende keuken_macc_teaser

Keukens

bar_kapsalon_barbier_met_leer

Interieurs

akoestiek_zwembad_rotswand_macc

Akoestiek

3fase railspot_winkelverlichting_macc

Producten

Verlichting als basis

Wist je dat de sfeer in je huis of op je kantoor grotendeels wordt bepaald door de juiste verlichting? Je woonkamer, keuken, kantoor of een kapsalon komt pas goed tot zijn recht als deze juist wordt uitgelicht. Een gedegen lichtplan is dus geen overbodige luxe, maar een must. Het is dé basis voor een goed doordacht interieurontwerp. Macc Design ondersteunt je hierbij. Wij ontwerpen een lichtplan op maat en bieden je tevens een breed assortiment aan verlichting, armaturen en eigen lichtcreaties. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

 

Akoestiek verbeteren

Een werkplek zonder goede akoestiek is niet meer van deze tijd. Voor zowel jezelf als voor je eventuele medewerkers is een gezonde omgeving waar je prettig kunt werken van groot belang. Met akoestiek verbeteren bedoelen we het verminderen van de galm en het wegfilteren van overtollige geluiden. Dit doen we door in de ruimte zachte en absorberende akoestische oplossingen aan te brengen. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Samen sparren?

Lijkt het je leuk om samen met ons eens te sparren? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We buigen ons graag over jouw interieur- en verbouwissues!