Winkel, Kantoor, Woning-Verlichting

Verlichting en Lichtplan

De juiste verlichting is eigenlijk een samenspel van algemene verlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Iedere ruimte komt pas goed tot zijn recht wanneer deze op de juiste manier wordt uitgelicht. Het gaat bij goede verlichting niet enkel om een aantal lumen. Onder andere factoren als: hoogte, daglicht, type armaturen, het aantal kelvin (kleurtemperatuur) en de positie van de lampen,  spelen een belangrijke rol. Om hier de juiste verhouding in te vinden, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Benieuwd naar een aantal voorbeelden van onze lichtcreaties?

Het lichtplan

Een gedegen lichtplan is geen overbodige luxe, maar een must voor ieder interieur. Het is dé basis voor een goed doordacht interieurontwerp. Overdag maken we graag zoveel mogelijk gebruik van daglicht en in de avond van functionele en sfeerverlichting. Zie ook onze pagina over: Het Lichtplan voor meer info. Bij alle projecten die wij realiseren, verzorgen we zelf het lichtplan en de nodige verlichting. Daarnaast leveren wij een aantal mooie merken en maken we zonodig ook onze eigen lichtarmaturen/lampen..

Tip: Interessant. Lees hier meer over het effect van daglicht op ons gezondheid.

 

Goede verlichting nodig?

De sfeer in je huis of op je kantoor wordt grotendeels bepaald door de juiste verlichting. Je woonkamer, keuken, kantoor, winkel of een kapsalon komt pas goed tot zijn recht als de verlichting goed uitgevoerd is. De meeste verlichting die je op onze site op de foto’s ziet, is door ons geleverd en/of geïnstalleerd. Benieuwd naar ons aanbod? Op deze(LINK) pagina vind je allerlei producten en ook verlichting die wij zelf maken én verkopen.

Verlichting of lichtplan nodig?

Goede verlichting is essentieel voor een mooi en sfeervol interieur. Wil jij hier meer advies over of heb je behoefte aan een professioneel lichtplan? Dan kijken wij graag met je mee. Ook bieden we diverse soorten verlichting aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *