Interieurontwerp Borne Twente

Interieurontwerp

Naast maker van bijzondere interieurs, is Macc Design ook een ontwerpbureau voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Ontwerpen, creëren en meedenken is wat we het allerliefst doen. Bij het realiseren van een interieur op maat (inclusief verlichting) helpen wij onze klanten op alle facetten. Benieuwd naar ons portfolio? Bekijk de voorbeelden hieronder.

Woning of bedrijf inrichten

Het maakt niet uit of het om een woning of kantoor gaat, iedereen wil graag een interieur dat bij hem of haar past. Maar tegelijkertijd mag het ook iets verrassends en unieks zijn, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Hierbij is een goede routing en belijning van essentieel belang. De synergie tussen onderlinge verhoudingen en materialen maken een ruimte tot een geheel. Rust, harmonie en kleuren zijn in dit proces onmisbare factoren. Naast een goede basis laten we ook graag wat ruimte vrij voor de eigenaar, om het ontwerp naar eigen hand te zetten.

 

Het andere licht

Omdat het zo normaal is, sta je er waarschijnlijk nooit bij stil. Iedere dag hebben we te maken met twee dagdelen: overdag en avond. Daglicht is heel bepalend voor je gemoedstoestand. . Daarom is het belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Daarnaast heeft verlichting veel invloed op de sfeer in huis, maar ook op je werk. Een gedegen lichtplan is om deze reden dus geen overbodige luxe, maar een must. Het is dé  basis voor een goed doordacht interieurplan. Samen met de klant kijken we hoe we het dag- en avondlicht op de mooiste manier kunnen integreren, en welke lichtbronnen en armaturen hiervoor in aanmerking komen.

Interieurontwerp nodig?

Ben jij benieuwd naar wat Macc Design voor jou kan betekenen op het gebied van interieuroplossingen? Daag ons uit en maak vrijblijvend een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *