Kreatos Kappers / Borne

Naar de kapper gaan is leuk en ook een beetje ontspannend. Als man zit je zo’n half uurtje in de stoel en vrouwen nog wel langer. Daarom zou het fijn zijn als de kapper het dan een beetje voor elkaar heeft, toch? Dan hebben we het niet alleen over een stoel waarin je zit, maar ook het interieur, koffie, spiegeltje, enz. En er is nog iets heel belangrijks dat niet meteen opvalt. En dat is..

KREATOS OVER MACC DESIGN

Nadat ik Maciek al een tijdje ken en op de hoogte was van zijn kwaliteiten hebben we besloten om de verbouwing en inrichting van onze kapsalon door Macc Design te laten uitvoeren.

Eigenlijk was het vanaf het eerste moment al een hele prettige samenwerking en de professionele houding en adviezen waren zeer welkom. Wanneer er hier en daar wat aangepast moest worden of veranderd kon dit altijd ter plekke geregeld worden. Maar Maciek was niet snel tevreden en alles moest dan ook tot in perfectie uitgevoerd worden. Dit kwam op ons heel prettig en professioneel over en heeft ook geresulteerd in een prachtige kapsalon waar we al jaren met heel veel plezier in werken. Kwalitatief kan het ook niet anders dan goed zijn want alles ziet er nog steeds zo goed als nieuw uit.

Kort samengevat:
“Wanneer wij weer toe zijn aan een nieuw interieur of een aanpassing zal ik het niet laten om weer bij Maciek aan te kloppen. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!!!”

Dennis & Brigitte Rasch - Kreatos Kappers

KAPSALON INRICHTING – KAPPERS INTERIEUR

Een fris kappersinterieur? Nodigt uit waar het personeel en de klandizie het goed naar zijn zin heeft:

Kapsalon

Kreatos is in de basis uitgevoerd in 3 kleuren: zwarte tegelvloer (glans), witte matte wanden, kapwanden en plafonds. Overige kasten, afrekenbalie en spiegellijsten zijn grijs. Dit geeft rust, wit-grijs en zwart contrasteren bijzonder goed met elkaar waardoor het geheel fris oogt en nog een klein beetje sjiek. Voor het personeel en de klanten is het aangenaam om er te zijn. Dat komt niet alleen door dit kleuren-basis-pallet, maar grotendeels door goede verlichting. De combinatie van de juiste lichtbronnen en veel indirect licht, zorgt ervoor dat de Kreatos kappers de kleur en het haar goed kunnen zien om zo het tot het beste resultaat te komen. De kapwanden zijn schuin op de muur geplaatst waardoor er kastruimte gecreëerd kon worden die niet direct in het zicht valt.

Bijzondere wand

Er is nog iets in deze zaak wat hem bijzonder en elke keer weer anders maakt. De wand in het achterste gedeelte van de winkel is voorzien van een schuin geplaatste voorzetwand die een aantal keren per jaar een totaal ander beeld en veel kleur in de zaak laat zien doordat deze volledig van L naar R, keer op keer van een bijzonder behang wordt voorzien. Met als resultaat dat de klanten zonder dat ze daarbij stil staan automatisch gaan denken dat er weer iets veranderd is aan het interieur. Doordat deze muur telkens veranderd, is de basis van het interieurtijdloos geworden.

Verlichting

Dat is wat niet meteen opvalt, maar wat zo belangrijk is bij de kapper. Functioneel, indirect en algemeen verlichting met de juiste kleur is een klein pakket met een grote impact voor dagelijks functioneren van een kapsalon.

Wil je ook dit in jouw zaak bereiken? Zorg voor een goede basis in samenwerking met een goede interieurbouwer die met je meedenkt en/of met een interieurarchitect.