Zuiver huid & haar / beautysalon Borne

Sommige projecten hebben iets unieks en dat is deze zeker! Ik denk dat het aan een aantal factoren lag: het eerste is de leuke opdrachtgever(s) zelf die je iets gunt en vrijheid geeft om iets moois te ontwerpen. Het bijzondere gebouw met al zijn mooie daglichten en het interieur met nadruk op pure en zuivere materialen maakte het project bovendien ook heel bijzonder. We hebben het er nog steeds met Dennis over: “Duurden dit soort klussen maar langer”. Het was zo mooi, een ervaring op zich.

ZUIVER HUID & HAAR OVER MACC DESIGN

Van zuiver leer op de bar tot vloeibaar staal op de verkoopbalie. Van ZuiverEik aan de wand tot aan de WC met beleving aan toe. Zuiver en Puur hand in hand

Bij het ondertekenen van ons huurcontract voor onze nieuwe winkel kwam er maar één naam in ons op: Macc Design. Bij zo’n prachtige locatie moeten wij wel met Maciek Dec samenwerken om de sterkte punten in onze nieuwe pand tot hun recht te laten komen.

Met Maciek kun je als geen ander gaan zitten en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Wat in ons hoofd als fantasie begint vult hij aan met creatieve ideeën. Maciek komt met innovatieve creaties en combineert dat met je eigen ideeën. Daarnaast tekent hij de ontwerpen zelf en licht hij zijn ideeën op locatie toe. Maciek is flexibel in de omgang en komt gemaakte afspraken na. Ook na oplevering van het verbouwingsproject komt hij de laatste puntjes op de i zetten. Kom gerust een keer kijken op onze nieuwe werkplek aan de Ziekenhuisstraat 2 in Borne.

Kort samengevat:
Wij kunnen onze samenwerking met Macc Design samenvatten in één zin: Bij Macc Design wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt!

Dennis, Brigitte en Audrey van Zuiver huid&haar in Borne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *