Uit de kast komen kan ook zo!

Ik hoor je bijna denken… Wat doet een blog over een man die uit de kast komt (coming-out) op een site die om interieurbouw en keukens draait? Simpel. Een tijd geleden ontwierp ik voor een klant een op maat gemaakte kast met een geheime doorgang; eentje waar iemand uit het niets tevoorschijn kan komen. Het gaat hier om een custom made kast waar alle klantwensen in geïntegreerd zijn. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Dat lees je hieronder!

Uit de (wand)kast komen. Coming-out

De kast fungeert als een scheidingswand tussen een aantal ruimtes. Wanneer de deuren gesloten zijn, valt het niet op dat er een doorgang in zit. Aan één zijde loopt-ie harmonieus door in de keuken/kastenwand, de andere zijde eindigt tegen de muur. In het midden is een prachtig wijnrek gebouwd met mooie kasten aan zowel de linker- als rechterkant. De grote witte deur geeft toegang tot de voorraadkast en achter de linkerdeur zit een geheime doorgang naar andere vertrekken in het huis.

Kortom: een mooie manier om je gasten eens flink te laten schrikken! Een man die uit de kast komt is nog nooit zo letterlijk genomen (Coming-Out). Een uniek item dat alleen op aanvraag wordt gemaakt.

Greeploos, tijdloos en modern

Enkele woorden waarmee je deze kastenwand in het kort kunt omschrijven. Met zijn moderne look en hedendaagse materialen straalt deze kast klasse en puurheid uit. Het hele interieur van deze woning kenmerkt zich verder door een tijdloos karakter, gecombineerd met fraaie verlichting en belijning.

Wil je nog meer foto’s bekijken van dit bijzondere project? Foto’s interieur op maat. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening, zou jij op deze manier uit de kast willen komen? 😉

PS. Even een filmpje, omdat-ie zo toepasselijk is voor dit verhaal, haha: Komt een man uit de kast 

National Coming Out Day:

Op Coming-Outdag, die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, wordt aandacht besteed aan het uit de kast komen oftewel de coming-out; het moment dat mensen openlijk uitkomen voor hun seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons ook weten als we iets voor je kunnen betekenen, oké. Zie contact.

One reply on “Uit de kast komen kan ook zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *