Houten wand ‘zuiverEIK’

Een houten wand past in elk interieur. Modern of klassiek, in je woning of op je zaak, met hout kun je alle kanten op. Een houten wand heeft een bijzondere uitstraling die je in stenen trips niet terugvindt. Hout straalt warmte uit en kun je in allerlei kleuren maken of vinden. Tegenwoordig past men veel puur hout toe, zoals onze variatie in zuiver rustiek eiken.

Wie wil het interieur van zijn woning of zaak niet verfraaien?

Houten wand in je woning

Je hoeft niet de hele wand te bekleden om je woning te verfraaien. Een verticale baan kan je muur op een subtiele manier doorbreken. Of wat dacht je van een schouw bekleed met hout? Vaak schildert men deze in een andere kleur of verfraait het met behang. Echter, met hout haal je iets bijzonders binnen. Je kunt er ook een houten schilderij van maken. Gebruik je fantasie, er is veel mogelijk. Zelfs slaapkamers worden ermee versierd.

Houten wand in je zaak

Een houten wanddecoratie tref je over het algemeen veel vaker aan in zakelijke interieurs. Denk aan een kantoor, restaurant, ontvangstruimte, beautysalon of een andere openbare ruimte. Toets eens ‘houten wand interieur’ in op Google en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

zuiverEIK houten wand

Onlangs ontwierpen en produceerden we onze eigen variatie van een houten wand. Het eindresultaat bestond uit rustiek eiken met horizontale en verticale blokjes, we noemden het zuiverEIK. Een toepasselijke naam gezien het prachtige interieur dat we hebben gerealiseerd voor Zuiver huid & haar in Borne. Door zijn unieke en zuivere uitstraling is deze houten wand onderscheidend op de markt. Immers, de meeste wanden zijn gemaakt uit planken of smalle langshout latten. Daarnaast is deze houten wand gemaakt van eikenhout, rustiek en ruw gezaagd waardoor de nadruk op zuiver sterker wordt.

Houten wand bestellen?

Wil jij ook zo’n prachtige houten wand zuiverEIK in je zaak? Schroom dan niet om contact op te nemen. De wand wordt geleverd als kant en klare panelen die je vrij gemakkelijk tegen de wand aan kunt monteren. Uiteraard verzorgen we ook graag de montage. Via de volgende pagina kun je contact met ons opnemen.

houtenwand

Wat vind je van deze houten wand zuiverEIK? Laat het ons hieronder weten.

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons ook weten als we iets voor je kunnen betekenen, oké. Zie contact.

3 replies on “Houten wand ‘zuiverEIK’

 • Maciek

  Bedankt Ron en Mirjam!
  We krijgen ontzettend veel leuke reacties via onze klant “Zuiver huid & haar”. Zo zie je maar dat de creatie van wow-elementen in een zakelijke interieur bijna noodzakelijk kwaad is. Je doelgroep wil graag verrast worden en onbewust iets meemaken.

  Beantwoorden
 • Ron D.

  Maciek, deze wand ziet er behoorlijk mooi uit. Zo heb ik ze nog niet gezien! Ik vraag zo meteen meer info bij je aan via e-mail, voor een project in Amsterdam. Deze houten wand of zoals jij het zelf noemt “Zuivereik” zou daar heel mooi staan!

  Beantwoorden
 • Mirjam

  WOW! Deze houten wand is heel erg mooi en lekker anders dan wat je tot nu toe tegenkomt in projecten . Mooi gedaan Maciek!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *