Quooker CUBE: de kraan die alles kan?

Is de Quooker CUBE nu werkelijk een kraan die alles kan? Om dit te onderzoeken hebben we een aantal slimme tests afgenomen en kunnen we het volgende mededelen: nee, hij kan niet alles. Je kunt er niet mee bellen, er zit geen spraakbesturing op en er komt ook geen muziek uit zijn uitloop. Maar wát kan de Quooker CUBE dan wel?

Een stukje geschiedenis

Ik neem je even mee terug in de tijd, naar 1853 om precies te zijn. Want dat was het jaar waarin de eerste waterleiding in ons land een feit was. Grondlegger Jacob van Lennep wist een Engels waterleidingbedrijf zo ver te krijgen om te gaan investeren in het opzetten van een waterleiding in Nederland. En dat was nog maar het begin. Het duurde wel even voordat iedereen van het water kon genieten. In de jaren 20 waren de meeste stedelijke regio’s aangesloten en pas 40 jaar later vrijwel iedereen in Nederland. Dus als je erover nadenkt, is dat echt nog niet zo lang geleden.

Quooker al vanaf 1970

Dat Henri Peteri al in 1970 met het idee van de Quooker kwam, is daarom op z’n zachtst gezegd erg uitzonderlijk. Hij was uitvinder en ingenieur en tegelijkertijd ook vader van Walter en Niels, die nu aan het roer van het bedrijf staan. Quooker kende een ingewikkelde en moeizame start en het duurde ongeveer 20 jaar voordat het sprookje echt begon. Vanaf 1992 ging het bergopwaarts en 8 jaar later werden de eerste grote successen geboekt. Ben je nieuwsgierig naar de hele geschiedenis van dit familiebedrijf? Dan verwijs ik je graag naar dit artikel over het ontstaan van Quooker.

De Quooker CUBE: wat kan hij dan wel?

Gezien de ontwikkelingen in deze branche en de korte geschiedenis van het kraanwater, mogen we wel zeggen dat de Quooker CUBE een prachtige innovatieve kraan is die behoorlijk wat kan. Er zitten maar liefst vijf functies in. Naast koud, warm en kokend water van Quooker, kun je met de CUBE ook genieten van lekker koel, bruisend (geen Spa rood) en gefilterd water. Daarnaast is-ie ook nog eens zeer veilig in gebruik en ziet de kraan er mooi stijlvol en strak uit. De Quooker CUBE is dus een musthave voor in je keuken, de kraan die (bijna) alles kan!

What’s next?

Quooker kennende zijn ze continu bezig met een of andere bruisend idee rondom de spoelbak op Niels zijn R&D afdeling, en bij de Future Teams. Koffie uit de kraan, dát lijkt mij nog eens een mooie toevoeging. Het bestaat al, ik weet het. Maar toch…

Ben jij de trotse eigenaar van een Quooker CUBE? Of twijfel je nog om er een aan te schaffen? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons ook weten als we iets voor je kunnen betekenen, oké. Zie contact.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *