De balie van vloeibaar staal – kapsalon

Zuiver huid & haar heeft iets bijzonders in huis; een balie midden in de kapsalon met een fraaie metaalafwerking. Oh, wat is er zo bijzonder aan dan? Nou, het is geen plaatstaal, maar vloeibaar staal dat na het opbrengen een dun laagje staal vormt. Met de eigenschappen van staal, maar dan met grote vormvrijheid voor de ontwerper.

Lust voor het oog

Deze metaalfinish wordt met de hand opgebracht en daarna hand gepolijst waardoor het er zo bijzonder uitziet. De uitwendige hoeken hebben geen lasnaad en zien er naadloos afgewerkt uit. De techniek is toepasbaar op klein of groot oppervlak en afgeronde hoeken of iets dergelijks zijn ook geen probleem.

Bedrijf logos in metaal

Nog een prachtig mogelijkheid van dit procedé is dat je er vrij gemakkelijk logo’s in aan kunt brengen. Zie het als een extra layer die je aanbrengt op het oppervlak. Bekijk de afbeelding hieronder, dan weet je direct wat we er mee bedoelen. Ook bepaalde patronen of motieven in het oppervlak aanbrengen of visueel nabootsen van verbindingen is allemaal mogelijk. Zie voor voorbeelden van verbindingen bij onze salontafels

Mocht je interesse hebben in een maatwerk product met deze bijzondere afwerking, neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons weten als we iets voor je kunnen betekenen. Zie contact.

One reply on “De balie van vloeibaar staal – kapsalon

 • Maja

  Beste,

  Ik wou graag afmetingen weten en hoe veel kost die grijze balie( foto/hout design op de wand) en als jullie dat überhaupt in voorraad hebben?!
  Ik hoor het heel graag. Als jullie een catalogus of andere boekjes hebben ontvang ik dat graag om in te kijken.
  Mvg Maja

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *