Topchic Goldwell kroonluchter

Kroonluchters, tja.. zoveel verschillen, zoveel landen, zoveel ideeën, van klassiek naar modern. Ook wij hebben er een gebouwd, maar dan van lege Goldwell Topchic bussen. Lekker origineel en ook nog een duurzaam product. De Topchic bussen hebben de afvalberg niet bereikt en hebben een nieuwe functie gekregen als een functionele lamp in de wachtruimte van een kapsalon. Maar is nog meer..

Woorden sieren de lamp

De unieke kroonluchter werd verrijkt met teamwork-poëzie!  Het personeel van Zuiver huid & haar boog zich over de bussen en heeft daar prachtige woorden aan toegevoegd. Woorden als: mooi, bloed, huid, geluk, stoer, 2014, 12 %, zweet … en ga zo maar door. Benieuwd naar wat er allemaal opstaat? Neem een kijkje in de salon of maak eens een afspraak voor een Zuiver-behandeling naar wens. De kapsalon bevindt zich in Borne, hartje Twente.

Kroonluchter met led

Behalve dat deze kroonluchter een duurzaam product is geworden, is deze uiteraard ook voorzien van LED-lampen want anders zou deze meer energie verbruiken dan de hele kapsalon J. De kroonluchter is namens het personeel als cadeau voor de nieuwe zaak aangeboden aan de eigenaren van Zuiver huid & haar. Gezien de unieke eigenschappen van deze lamp en de gezamenlijke inspanning van het personeel is de kroonluchter een uiterst kostbare aanwinst geworden, zonder er een financiële waarde aan te kunnen verbinden.

Wat denk je zelf, hoe veel zou deze kroonluchter waard moeten zijn volgens jou? En wat vind je ervan?

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons ook weten als we iets voor je kunnen betekenen, oké. Zie contact.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *