Interieur-Werk

We verzorgen ook het tekenwerk en uitbesteding van je keuken, kantoor of interieur op maat. Schakel ons vroegtijdig in dan voorkom je stress en houd je tijd over voor belangrijke verbouwissues! Want niets is vervelender dan een interieur wat niet klopt of niet past. En is het wel volgens offerte opgeleverd? Er komt veel kijken bij een verbouwing, er zijn veel vraagtekens. Het is prettig om een onafhankelijke persoon aan je zijde te hebben die jou kan helpen om overzicht te bewaren en belangrijker nog: iemand die weet aan welke normen het maatwerk interieur moet voldoen, er kennis van heeft, weet wat er haalbaar is en welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw interieurwensen.

Interieuradvies

Onze rol is het beste te omschrijven als een tussenschakel tussen de interieurbouwer, interieurarchitect en de architect. We kijken dan ook graag van binnen naar buiten, verbinden het geheel, adviseren je over de mooiste en beste verbouwoplossingen en vergelijken graag appels met appels.

Interieur-tekenwerk

Uiteindelijk hangt deze dienst samen met het interieurontwerp. Nadat het interieurplan is bepaald, de kasten, keuken en andere zaken zijn vormgegeven begint eigenlijk het echte interieurwerk! Per positie worden op dat moment tekeningen met alle nodige aanzichten gemaakt en uitgewerkt met maten en omschrijving van de benodigde materialen. Waar nodig worden details bepaald voor de constructies, welk beslag er gebruikt dient te worden, enz., enz.. Hiermee creëren we een onderlegger voor een heldere offerteaanvraag. Daarmee kun je zelf verder offertes opvragen of samen met ons. We zijn flexibel, dus er is veel bespreekbaar.

Jouw voordelen en kosten

Er zijn tal van belangrijke voordelen te noemen om op deze manier te werk gaan:

 • Je hebt iemand die onafhankelijk met jou meedenkt en voor jou het beste eruit wil halen
 • Je hebt een bureau dat voor jou ontwerpt en jouw project begeleidt waar jij wenst
 • Je houdt tijd over omdat vooraf veel duidelijk is, er zijn minder vragen en je hoeft niet alle offertes zelf te vergelijken. Hierdoor ook minder kopzorgen.
 • Je hebt een aanspreekpunt die je kunt raadplegen over alle aspecten en alle fasen.
 • Je weet zeker dat je niet te veel betaalt omdat je appels met appels gaat vergelijken en omdat er meerdere offertes aan ter grondslag liggen
 • Je bent niet afhankelijk van één partij! Samen zoeken we de juiste leveranciers
 • Er wordt altijd geleverd volgens opgave en offertes
 • Mocht er toch iets misgaan, dan heb je gelijk een deskundige die als derde partij optreedt en met wie je kunt overleggen over de vervolgstappen
 • Onze kosten zijn nihil omdat er niet veel mis kan gaan, je maakt geen dubbele kosten en neemt geen verkeerde beslissingen, mits het met ons vooraf overlegd is.
 • Je kan het resultaat verwachten dat is afgesproken zonder rompslomp eromheen
 • Achteraf vrijwel geen gezeur en langdurige nasleep omdat dingen niet correct zijn afgehandeld, enz.

Onze kosten kunnen we op twee manieren bepalen: normaliter geschiedt ons werk op regie-basis, wanneer men dat niet wenst, dan kunnen we een bepaald percentage afspreken van de verbouwkosten. Zoals je kunt lezen zijn er genoeg goede redenen om het verbouwen op deze manier te regelen!

Samen sparren?

Kun je je daar in vinden? Ben je bereid om eens met ons te sparren? Dan nodigen we je graag uit om wat af te spreken en je wensen te bespreken. We buigen ons graag over jouw interieur- en verbouwissues!