Akoestisch schilderij op textielframe

Ben jij op zoek naar een alternatief voor een foto op canvas? Dan zijn de moderne prints op fotodoeken van textiel helemaal iets voor jou. Deze akoestische schilderijen, gehuld in een strak aluminium frame, zijn nu ook in XL-formaat verkrijgbaar. De kwaliteit van de foto’s is mooier, scherper, niet-glimmend en de kleuren hebben meer diepte.

Het fotodoek is gemakkelijk verwisselbaar. Een van de mooiste oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Hierdoor voel jij je op kantoor of in je eigen woonkamer veel prettiger.

Akoestische schilderijen voor thuis en op kantoor

Het verbeteren van de akoestiek in je woonkamer of op kantoor is best een uitdaging. Hinderlijke galm is erg vervelend. Iedereen wil immers volop kunnen genieten van rust, muziek, films en gesprekken. Daarnaast is het aangetoond dat slechte akoestiek nadelige effecten heeft op je gezondheid.

Naast stress vermindert het de productiviteit en gaat ook het concentratievermogen achteruit. Onze akoestische moderne schilderijen lossen dit probleem binnen een handomdraai op.

Ontdek hier onze pagina over AKOESTIEK

Fotodoek van een akoestisch schilderij

Deze moderne foto-schilderijen worden ook wel textielframes genoemd. Het is mogelijk om iedere afbeelding te printen, dus ook je eigen foto. De fotodoeken worden door middel van een speciale pees in het aluminium frame gespannen. Hierdoor is het fotodoek simpel verwisselbaar. Het doek is gemaakt van polyester en kan gewassen worden op 30°.

Mogelijkheden van textielframes

Onze akoestische schilderijen zijn geschikt voor elke muur en leverbaar in elk formaat. Van vloer tot plafond, van wand tot wand en ook doorlopend om de hoek. Plafondeilanden zijn ook mogelijk, wat jij wenst kunnen wij voor je maken. De breedte van zo’n schilderij gaat tot 300 cm. De lengte daarentegen kan meterslang worden, dus 10 a 13 meter is geen probleem.

Hoe groot een akoestisch schilderij moet zijn om de akoestiek daadwerkelijk te verbeteren? Dat lees je in dit artikel over Akoestiek verbeteren

Hoe werkt een akoestisch schilderij?

Een akoestisch schilderij heeft een mooie en strakke aluminium lijst (frame) van 20 of 50 mm dik. In het textielframe wordt een speciaal fotodoek ingespannen. Daarachter ontstaat een lege ruimte die vervolgens wordt opgevuld met geluiddempend akoestisch materiaal.

Hoe groter zo’n akoestisch schilderij hoe meer hinderlijke geluiden er geabsorbeerd worden.

Kan jouw kantoor of woonkamer wel een akoestisch schilderij gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hé! Wat leuk dat je onze blog leest.

Laat het ons ook weten als we iets voor je kunnen betekenen, oké. Zie contact.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *