Woonkamerkast met geheime doorgang

In plaats van losse kasten denken wij liever in inbouwkasten op maat. Elke kast is uniek en specifiek gemaakt naar wens van de klant.  Ook deze woonkamerkast is weer een heel bijzonder exemplaar.

Kastenwand met een geheime doorgang

We hadden een kast om de deur heen kunnen bouwen, maar in het ontwerp zagen we al snel dat er nog een veel mooiere oplossing bestond.. We kozen voor een kastenwand met een geheime doorgang. In deze woonkamerkast vind je twee grote kasten met stoere grepen. De een is een drankkast geworden, de ander fungeert als doorgang naar andere vertrekken in het huis. De kastenwand is volledig geïntegreerd en loopt door tot in de keukenwand, samen vormt het nu een prachtig geheel. Als kers op de taart hebben we in het midden nog een gezellig wijnrek gemaakt.

Woonkamer verlichting

Om in de woonkamer het geheel goed tot z’n recht te laten komen, is er bij het ontwerp ook rekening gehouden met een gedegen lichtplan.. De verlichting zorgt ervoor dat de woonkamerkast in de avond helemaal tot leven komt.. Goede verlichting is een onmisbaar onderdeel van het interieur.

Je ziet het: het wow-effect is hier volop aanwezig!

Twente

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.