Landelijke keuken op maat_Rijssen

Of je nu van een landelijke of nostalgische keuken houdt, beide zorgen voor een authentieke uitstraling in jouw woning. Ga je voor een landelijke keuken, dan brengt deze vooral heel veel warmte en gezelligheid in je interieur. Hoewel de designkeuken ook niet onder doet qua trend, is met name die landelijke sfeer de laatste jaren erg in opkomst. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak.

Landelijke keuken

Zoals wellicht direct opvalt, is deze landelijke keuken voorzien van heel bijzondere fronten. Het betreft hier ons eigen model “Macder”. Het ontwerp van de schouw komt ook van onze hand en maakt deze keuken extra uniek. Gemaakt in dezelfde stijl vind je aan de andere kant van de keuken een mooiste kastenwand met daar tussenin een zitbank. Ook de voorliggende plinten zijn een opvallend detail. De fraaie halfhoge kasten met Miele-apparatuur maken  deze landelijke keuken helemaal af.

Apparatuur: fornuis: Viking / vaatwasser, koffiemachine, inbouw oven, stoomoven: Miele / kokend water kraan: Quooker / afzuiging: Novy

Rijssen

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.