Interieur op maat bij Arboretum_De Lutte

Het inrichten van een nieuwe informatieruimte bij het Arboretum in De Lutte, dat was de wens van Natuurmonumenten Twente. Naast opvallend en uitnodigend moest de ruimte ook geschikt zijn voor alle leeftijden. Deze  wens hebben we vertaald naar een fris en op maat gemaakt interieur met bijzondere details. De kubuswand met glazen vitrines, de balie van berkenstammen uit de Twentse bossen, de grote fotoposters, de ruimte is een echte eyecatcher geworden!

Fotowand als communicatietool

De kubuswand is naast mooi ook heel functioneel. Men kan via de wand communiceren met bezoekers en met behulp van tekst en beeld uitleg geven. De prachtig uitgelichte glazen vitrines bieden de perfecte plek voor opgezette diertjes en andere snuisterijen uit de natuur. Wat deze ruimte verder extra opvallend maakt, is de mogelijkheid om foto’s snel en gemakkelijk te verwisselen. Op de muur hebben we een groot frame bevestigd met een fotodoek.

Stalen deuren

Om het restaurantgedeelte en de informatieruimte van elkaar te scheiden, hebben we een frame met stalen deuren ontworpen. Uiteraard met veiligheidsglas. Deze stalen pui bestaat uit twee vaste panelen en twee draaideuren die bovenlangs zijn verbonden met een stalen ligger.. De deuren zijn uiteraard ook voorzien van een sluitsysteem.

Kortom: een verrassend en op maat gemaakt interieur waar bezoekers zich meteen thuis voelen!

PS. Deze informatieruimte wordt bewaakt door meneer de Vos

De Lutte

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.