Akoestisch schilderij kapsalon_Twente

Akoestiek verbeteren bij kapsalon

De oplossing? Hang een groot akoestisch schilderij vol geluidsabsorberende platen met verwisselbaar fotodoek aan de muur, en je merkt qua akoestiek direct een wereld van verschil. Al een dag na het plaatsen van het fotoschilderij waren de kapsters vol lof over de geluidsabsorberende werking. Voor ons dé bevestiging dat dit ontzettend goed werkt. Missie geslaagd, fijn!

Fotoframe met akoestiek

De fotoframe die we hiervoor hebben gebruikt is 6900 x 2250 mm groot en 20 mm diep. Doordat we, ondanks onvoldoende diepte, een groot oppervlak hebben kunnen bekleden met akoestische platen, werkt de akoestiek toch optimaal. Het enige wat de eigenaar  nog hoeft te doen, is het fotodoek een keer per twee jaar te vervangen. Met aangename akoestiek leg je een solide basis voor de toekomst.

Verlichting

De enorme foto wordt van onderen aangelicht door een sterke ledstrip die geplaatst is in een speciaal led-profiel. Zo wordt de lichtbundel smaller en kan het schilderij zo mooi mogelijk worden uitgelicht.  De led staat vanaf het begin al dag en nacht aan.

Wil jij meer weten over hoe jij de akoestiek in jouw kapsalon of kantoor kan verbeteren? Ontdek dan onze pagina over akoestiek.

Twente

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.