Stijlvolle Keuken op maat_Borne

Stijlvolle keuken

Een op maat gemaakte keuken als deze kent vrijwel geen beperkingen. Wat de klant wenst, creëren wij. Wat deze keuken vooral zo bijzonder maakt, is die prachtige en stijlvolle overgang van de keuken kastenwand naar de woonkamer kastenwand. Hierdoor ontstaat een mooi harmonieus geheel. De keukenruimte en de woonkamer kunnen worden gescheiden door verborgen kamerhoge glazen schuifdeuren. De fronten van de keuken zijn gemaakt uit een dik en diep geborsteld eiken fineer op multiplex, en zo ingekleurd dat de nerf zichtbaar wordt. De onderkasten zijn bedekt met een prachtig stukje natuursteen.

Kookeiland keuken

De tafel in deze keuken is volledig geïntegreerd in het eiland. Het lijkt als het ware door het 16 centimeter dikke aanrechtblad heen te lopen. Aan de achterzijde van het eiland loopt de tafel door in een op maat gemaakte houten achterwand van eiken door.

De totale lengte van het eiland en de eettafel is ruim 6 meter. De op maat gemaakte tafel rust op één poot. Koken doet men hier op een inductiekookplaat met afzuiging op recirculatie. Zo heb je geen hinderlijke afzuigkap in het zicht en oogt het geheel heerlijk vrij. De door ons op maat gemaakte hanglamp van staal maakt deze keuken helemaal af.

Apparatuur: inductiekookplaat met afzuiging: Bora / inbouwoven, vaatwasser en koffiemachine: Siemens / inbouw koelkast: Liebherr / keukenkraan: Quooker Fusion

Lichtplan keuken

Aan de basis van deze keuken ligt een gedegen lichtplan vast. Verlichting is de onmisbare factor in ieder interieur. De zes op maat gemaakte daglicht-schachten zijn prachtige eyecatchers, ze vallen mooi op in het plafond. Het geheel zorgt voor een gezonde dosis daglicht. In de avond kan de sfeer volledig worden gecontroleerd door middel van de juiste verlichting en een gedegen lichtplan. Het bijzondere van deze keuken is dat-ie in directe verbinding staat met de woonkamer. Alle verlichting is verdeeld in liefst 12 zones inclusief besturing via een afstandsbediening en een app.

Hier vind je meer info over deze keuken en interieur

Borne

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.