Zwevende keuken op maat_Rijssen

Iedere klant heeft een persoonlijke smaak en iedere keuken weer z’n eigen verhaal. Wat er zo bijzonder is aan deze maatwerk keuken in Rijssen? Het heeft de klant laten zien dat vrijwel alles mogelijk is. We vertalen iedere wens naar een op maat gemaakt product waar je jaren plezier aan beleeft.

Zwevende keuken

Hoeveel zwevende keukens ben jij in je leven al tegengekomen? Als je goed kijkt, dan zie  je dat er hier geen plinten aanwezig zijn. Deze zwevende keuken is op zo’n manier ontworpen dat er nog een olifant aan zou kunnen hangen. Het keukenblad is gemaakt van dik en zwaar natuursteen. Verder is alle benodigde keukenapparatuur aanwezig en zorgt het uitgekiende ophangsysteem ervoor dat alles netjes blijft hangen. Je ziet het: deze op maat gemaakte keuken kent vrijwel geen beperkingen.

 Keuken met hoogglans metallic lak

Ook bijzonder aan deze keuken is de afwerking van de fronten. Ze  zijn afgelakt met een hoogglans metallic lak in twee  kleuren. De rvs-grepen zijn op maat gemaakt en horizontaal in  één lijn geplaatst. Op de achterwand zorgt de rode kleur met parelmoer effect voor een mooi schouwspel met de rest van de keuken. Kijk ook even naar de ingebouwde lade vaatwasser van Smeg. Naast de keuken hebben we ook een passende strakke tafel gemaakt met supermatte glasafwerking, een rood bovenblad en een rvs-rand. Zie de foto’s voor alle details.

Rijssen

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.