Rational Steamer SCC XS_Almelo

Rational  SCC XS

Wist je dat je een Rational Steamer die normaal door de horeca wordt gebruikt, ook prima in je eigen keuken kunt inbouwen? Een echte kookliefhebber wil nu eenmaal meer dan een gewone combi-stoomoven. We namen deze mooie uitdaging aan en hebben onlangs de Rational SelfCookingCenter SCC XS in een kastenwand ingebouwd. De bewoners kunnen zelf bepalen of deze steamer in het zicht blijft, of dat  hij wordt afgesloten door middel van elektrisch bedienbare houten jaloezieën.

Rational SelfCookingCenter

De Rational SelfCookingCenter is veel meer dan een  normale combi-stoomoven die we kennen uit de keukenbranche.. Ze hebben meer mogelijkheden , zijn groter en onderscheiden zich in het gebruiksgemak. Je kunt gerechten op meerdere niveaus en op verschillende standen  laten garen. Het apparaat kent er zes: grillen, braden, bakken, stomen, stoven, blancheren en pocheren. De Rational SelfCookingCenter is een topcombinatie van een volwaardige bakoven en stoomoven in een.

Rational Nederland Grootkeukentechniek BV is nu nog gevestigd in Almelo en gaat verhuizen naar Westermaat in Borne.

Wil jij je keuken ook uitrusten met een Rational Steamer SCC XS, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Almelo

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.