Keuken op maat met bijzondere fronten

Het bijzondere van deze keuken is de tijdloze uitstraling en het nostalgische karakter. Om bij de fronten te beginnen: deze zijn van massief eikenhout gemaakt in een model – voordat men met al die massageprofileerde kaderfronten op de markt kwam (handwerk anno 1800).

Binnenwerk

Het binnenwerk achter die bijzondere fronten: de corpuskasten zijn gemaakt van multiplex en beplakt met HPL. De laden zijn van massief eikenhout op Blum-geleiders. Is het je al opgevallen dat er verschillende ladekasten bijzitten die je nog nooit ergens anders hebt gezien? Goed kijken dus.

Dikke fornuis

Onder die mooie schouw zit het hart van de keuken waar jij dus mogelijk op zou kunnen koken: de professionele Viking fornuis.

keuken_studio_vaatwasser

Eiland compleet met vaatwasser

Het open eilandblok is een complete spoelunit met een bijzondere wasbak in RVS (Oud-Look model). Onder de wasbak treft men een vaatwasserlade van het merk Fisher Paykel. Open, overzichtelijk en toch compleet. Verder vind je in deze keuken Engelse grepen, een LeMans-hoekkastsysteem, een inbouwkoelkast van SMEG nis 102, een extra elektra-zuil in het blad, voorliggende plinten enz.