Keuken met bijzondere fronten_Enter

Fronten anno 1800

Het bijzondere van deze op maat gemaakte keuken is de tijdloze uitstraling en het nostalgische karakter. Om bij de fronten te beginnen: deze zijn van massief eikenhout (model: handwerk anno 1800) gemaakt, lang voordat men de massa geprofileerde kaderfronten zo omstreeks half 20ste eeuw op de markt bracht.

Binnenwerk keuken op maat

Over het binnenwerk achter die bijzondere fronten: de corpuskasten zijn gemaakt van multiplex en beplakt met HPL. De laden zijn van massief eikenhout op Blum-geleiders. Valt het je op dat er verschillende ladekasten bij zitten die je nog nooit ergens anders hebt gezien? Goed kijken dus.

Dik fornuis

Onder die mooie schouw zit het hart van deze op maat gemaakte keuken. Zie jij jezelf al de heerlijkste gerechten koken op dit professionele Viking fornuis?

Eiland compleet met vaatwasser

Het open eilandblok is een complete spoelunit met een bijzondere wasbak in RVS (Oud-Look model). Onder de wasbak treft men een vaatwasser lade van het merk Fisher Paykel. Open, overzichtelijk en toch compleet. Verder vind je in deze keuken Engelse grepen, een LeMans-hoekkastsysteem, een inbouwkoelkast van SMEG, een extra elektra-zuil in het blad, voorliggende plinten enz. Kortom: een ultieme keuken op maat voor kookliefhebbers.

Enter

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.