Woonkeuken op maat – Twente

Op maat gemaakte woonkeuken

Deze prachtige op maat gemaakte woonkeuken gold als  vertrekpunt voor het hele project. De ruimte werd volledig gestript. Nadat we enkele muren hadden afgebroken konden we ons gaan bezighouden met de nieuwe indeling. In combinatie met een passend lichtplan is het optimaal genieten in deze luxe woonkeuken!

In de grote, praktische u-opstelling met veel aflegruimte kan de kok des huizes volop uit de voeten. Het 40 mm dikke keukenblad is met de hand gepolijst en gemaakt van Belgisch hardsteen. De fronten van deze keuken hebben we zelf ontworpen (model: Macder) en zijn gemaakt van massief eiken. Verder beschikt het kookgedeelte over een bijzondere achterwand inclusief doorkijk. Aan de zijde van de woonkamer is een bar gesitueerd die een prachtig uitzicht geeft op de tuin.

Oostenrijkse zithoek

Iedere klant heeft natuurlijk bepaalde wensen die wij in het ontwerp zo goed mogelijk proberen te vervullen. Deze klant was helemaal weg van een Oostenrijkse zithoek. Met een op maat gemaakte gestoffeerde zitbank en weggewerkte radiatoren hebben we zijn droom laten uitkomen. De op maat gemaakte tafel uit massief eiken met moderne poten is dé finishing touch voor deze Oostenrijkse look.

Apparatuur: gaskooplaat, bakoven, bak-stoomoven: Gaggenau / koel-vries: Liebherr

Verlichting woonkeuken

Net als bij ieder project speelt verlichting ook hier een belangrijke rol. Goede verlichting zorgt voor een fijne sfeer en maakt je interieur helemaal af. Of het nu de keuken, woonkamer of wellnessruimte betreft. Elk vertrek komt het best tot zijn recht met een eigen lichtplan.

Tijdens dit project hebben we nog meer mooie maatwerkproducten en ontwerpen afgeleverd. Denk hierbij aan: wellness aan huis met een bijzondere maatwerk sauna, tv-zithoek, haard met kasten, enz. Benieuwd naar het hele verhaal? Klik hier.

Twente

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.