Verlichting en akoestiek Expendable trailer

Multifunctionele verlichting

De basis voor het ontwerp van de modulaire inrichting voor deze trailer is de multifunctionele verlichting inclusief lichtplan. Daarnaast was er volop aandacht voor akoestiekverbetering, aangezien er veel glas en harde materialen aanwezig zijn. Om de verlichting voor allerlei  toekomstige situaties voor te bereiden, hebben we verschillende soorten verlichting toegepast. Voor de led-strips zijn speciale oplossingen bedacht om deze in plafonds te integreren en aan de zijkant van de staalconstructie.

Led-strips, RGB, 3F Railspots

Overdag zijn de 3-fase railverlichting spots te gebruiken als accentverlichting, en de witte led-strips voor algemeen licht. Om de sfeer in de avond helemaal naar wens te bepalen, is de verlichting dimbaar. Ook leuk: geef de led-strips een bepaalde kleur en laat de promotionele trailer ergens achter in de stad. De perfecte eyecatcher! Om het gebruikers extra gemakkelijk te maken, kan de verlichting vanuit huis worden bestuurd.

Akoestiek verbeteren

Al in vroeg stadium hebben we bedacht dat de grote achterwand een voorzetframe krijgt. Hier kun je een foto spannen én aanpassen aan verschillende klanten. Om de akoestiek optimaal te verbeteren, is de ruimte achter het doek opgevuld met akoestisch materiaal om akoestiek en galm te verbeteren. En omdat één wand nog niet voldoende was, zijn de grote zwarte vlakken op het plafond ook bedekt met akoestische platen. Dit alles kon in de ontwerpfase al worden berekend. Aangenaam akoestiek, wie wil dat niet.

Markelo

Meer interieur inspiratie?

Ontdek wat Macc Design nog meer voor jou kan betekenen. Blader rustig door volgende projecten waar wij trots op zijn.
Of ga naar ons Portfolio overzichtspagina.