Schuifdeuren op maat of Kastinterieurs en Inloopkasten

In eigen beheer produceert Macc Design schuifdeuren op maat. De schuifdeuren hebben een luxe uitstraling, zijn kwalitatief zeer goed en verrassend betaalbaar. Zonder twijfel durven we te stellen dat de schuifdeuren van Macc Design een van de voordeligste zijn in hun soort en klasse binnen dit segment.

Macc Design levert de schuifdeuren op maat aan particulieren en is o.a. toeleverancier voor: zzp’ers, interieurbouwers en verschillende woonwinkels. De toepassing van schuifdeuren op maat is gevarieerd, denk aan: slaapkamers, kantoorruimtes, woonkamers, werk- of kinderkamers, showrooms, enz.

De schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en vervaardigd uit aluminium omlijsting. De schuifdeuren kunnen worden voorzien van diverse materialen als: uni-en houtdecor panelen, lak- en mat veiligheidsglas, diverse spiegels en andere trendy materialen van deze tijd. Macc Design kent daarbij nauwelijks beperkingen. Zo gaan wij verder waar de meeste leveranciers ophouden. Macc design levert opmaat gemaakte schuifdeuren tot wel 2000mm breed en hoger dan 3000mm als u dat wenst. Wilt u deuren die zijn samengesteld van verschillende materialen, dan heeft Macc Design daar bijzonder mooie onderbrekingsprofielen voor.
Voor de prijsberekening van uw eigen schuifdeuren op maat en/of een uitgebreide info folder over deze schuifdeuren kunt u binnenkort terecht op… Macc Design is specialist in maatwerk. Macc schuifdeuren op maat – omdat het bij u past.