Interieur-Ontwerp

Meedenken met de opdrachtgever, onverwachte oplossingen bedenken waarin jouw wensen, rust en harmonie centraal staan en de basis vormen voor een eigentijdse interieurontwerp. Een mooie uitdaging voor Macc Design. Het Bornse bedrijf slaagt er al enkele jaren opvallend goed in om die wensen te vertalen in maatwerk dat zeer gewaardeerd wordt door de veeleisende en exclusieve klanten. Zij kunnen hun wensen vol vertrouwen in handen geven van de creatieve en professionele medewerkers van Macc Design.

Interieurontwerp

Macc Design is een multidisciplinair ontwerpbureau en ook de maker van bijzondere interieurs. We begeven ons op het snijvlak van architectuur, interieurdesign, maar ook webdesign en marketing kruizen vaak onze paden waarin een beetje guerrilla marketing soms om de hoek komt kijken.
Ontwerpen, creëren en meedenken doen we het allerliefst! Wij ontwerpen en adviseren klanten bij het realisatie van hun interieur. Dus voel je niet geremd door dat je hier een interieur of een keuken op maat moet kopen! Je bent vrij om ons in te schakelen om jouw wensen te realiseren op welke manier dan ook.

Ontzorgen

Door de enorme kennis en ervaring die we opgebouwd hebben willen we je aan de arm nemen en het gehele traject ontzorgen.  We beginnen met ontwerpen in 2D of 3D en indien gewenst verzorgen we de tekeningen van interieurwerk tot uitbesteding en het begeleiden ervan. Daar tussendoor zitten we ook niet stil, want door al dat meedenken ontstaan prachtige producten die we met de hele wereld willen delen onder een nieuw merk (binnenkort meer hierover). Het zijn nog maar een paar producten en het streven is om ieder jaar 1 a 2 aan de collectie toe te voegen.

Woning of zaak inrichten

Wie zijn woning of kantoor in wilt richten, wil graag een interieur dat zo goed mogelijk bij hem of haar past. Maar tegelijk mag het iets verrassends en unieks zijn zonder verlies aan kwaliteit. Daarbij is een goede routing en belijning van essentieel belang. Een goed samenspel van onderlinge verhoudingen en materialen maken een geheel. Rust, harmonie en kleuren zijn de onmisbare factoren. Naast een goede basis laten we ook graag ruimte vrij voor de eigenaar om het ontwerp naar eigen hand te zetten.

Het ander licht

Wellicht sta je er niet direct bij stil omdat het zo gewoon is. Je hebt iedere dag te maken met twee dagdelen: overdag en de avond. De hele dag maakt het daglicht voor een groot gedeelte uit hoe je die dag ervaart en ook hoe je je voelt. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Verlichting bepaalt ook voor een overgroot deel de sfeer in jouw huis, maar ook op je werk. Een gedegen lichtplan is dus geen overbodige luxe maar een must! De basis voor een goed doordacht interieurplan. Samen met de klant en diens situatie kijken we hoe we het daglicht en het avondlicht op de mooiste manier kunnen integreren en welke lichtbronnen en armaturen er voor in aanmerking komen.

Van ontwerp tot realisatie

Niet alleen binnenshuis weet Macc Design op te vallen met creatieve interieur- en verbouwingsoplossingen. Ook buitenshuis weet het bedrijf zich te onderscheiden in veranda’s, overkappingen, terrasinrichting en/of outdoor producten. Samen met jou zoekt Macc Design naar alle details en oplossingen om tot een ontwerp te komen waarin jij je thuis of op je werk voelt. Heb je interesse in een door Macc Design ontworpen of gemaakt interieur? Maak dan vooraf een afspraak en dan beloven we dat we je de nodige aandacht zullen geven die jij verdient. Wat neem je mee voor een betrouwbare begroting? In ieder geval:

  • Tekeningen van je kantoor of woonruimte
  • Foto’s van de ruimte en elementen die je wilt behouden,
  • Foto’s, knipsels, sfeerbeelden uit bladen die jou het meeste aanspreken of je deelt jouw Pinterest board met ons.
  • Het is verstandig om vooraf je budget te bepalen, zodat we de juiste materialen en richting kunnen kiezen.

Nog niet overtuigd?

Nog niet overtuigd van alle voordelen van een samenwerking met Macc Design? Bekijk het portfolio van Macc Design op deze website. Of maak een afspraak en kom gezellig langs!