Showroomkeuken met een fornuis naar keuze -Tijdloos klassiek

Het komt niet vaak voor dat je op internet zo’n mooie, op maat gemaakte keuken tegenkomt (voor deze prijs welteverstaan). Het was in eerste instantie niet de bedoeling om deze showroomkeuken te verkopen, maar je kunt je showroom er niet altijd hetzelfde uit laten zien natuurlijk. Vandaar dat deze keuken nu te koop wordt aangeboden.

incl. Gratis plattegrond tekening

 

Bijzondere keuken fronten

Het bijzondere van deze showroomkeuken is de tijdloze uitstraling en het nostalgische karakter. Om bij de fronten te beginnen: deze zijn van massief eikenhout gemaakt in een model – voordat men met al die massa geprofileerde kaderfronten op de markt kwam (handwerk anno 1800). Het binnenwerk achter die bijzondere fronten: de corpuskasten zijn gemaakt van multiplex en beplakt met HPL. De laden zijn van massief eikenhout op Blum-geleiders.

Is het je al opgevallen dat er verschillende ladekasten bijzitten die je nog nooit ergens anders hebt gezien? En heb je de schouw waar de Berbel BLB 90 inbouwunit in verstopt zit al eens eerder gezien? Niet op deze manier waarschijnlijk, want ook hier zit een hoop handwerk in verwerkt. Valt je nog iets op? Eens kijken of je oog voor detail hebt!

Dikke fornuis?

(Viking-fornuis (op de foto) is verkocht! Nieuwe Viking-fornuis is uiteraard mogelijk)

Onder die mooie schouw zit het hart van de showroomkeuken waar jij dus mogelijk op zou kunnen koken: (de Viking-fornuis op de foto is al verkocht!) dus, je kan nu zelf een fornuis naar keuze bijbestellen. Wellicht heb je zelf al een fornuis dan is het een kwestie van overzetten. Breedte fornuis is 90 cm voor deze keuken.

 

Eiland compleet met vaatwasser

Het open eilandblok is een complete spoelunit met een bijzondere wasbak in RVS (Oud-Look model). Onder de wasbak treft men een vaatwasserlade van het merk Fisher Paykel, de DS6031. Open, overzichtelijk en toch compleet.  Verder vind je in deze showroomkeuken Engelse grepen, een LeMans-hoekkastsysteem, een inbouwkoelkast van SMEG nis 102, een extra elektra-zuil in het blad, voorliggende plinten enz. ( de kraan op de foto hieronder zit er ook niet meer in!)

 

Belgisch hardsteen in Oud-Look

Het blad zelf is gemaakt van 4 cm dik Belgisch hardsteen met een handgemaakte randafwerking in Oud-Look. Zoals je merkt, bevat deze showroomkeuken een hoop details die je gezien moet hebben. Vrijwel onverwoestbaar, oerdegelijk en met verborgen technische snufjes van nu. Die vind je niet bij de standaard keukenzaken.

 

Plattegrond v/d showroomkeuken met maten

plattegrond

Prijs van deze showroomkeuken

Deze showroomkeuken kost normaliter € 37950,- (incl. Viking fornuis). We nodigen u uit om deze keuken bij ons te komen bezichtigen (graag op afspraak).
Deze showroomkeuken kost nu maar slechts..
(prijs is excl.: fornuis, keukenmachine, montage en kraan)

U kunt per mail nog een uitgebreide foto, tekening met maten en informatie ontvangen. Mail naar info @ maccdesign.nl

Ook demontage, transport en de montage bij u thuis kunnen we voor u verzorgen tegen een aantrekkelijke meerprijs.

Andere keukenapparatuur gezocht?

Macc Design – Omdat het bij u past

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *