Showroomkeuken – Design – Italiaans Hoogglans

DEZE KEUKEN IS VERKOCHT! Je bent klein behuisd, maar je wilt er iets moois van maken? Dan hebben we voor jou een hele mooie showroomkeuken die zo in je appartement of woning toegepast kan worden: ophalen, monteren, aansluiten en koken maar!

Ander kleurtje? Ook dat kan!

De keuken is van het Italiaanse merk Copat, een van de meest toonaangevende keukenmerken in Italië met kwaliteitkeukens voor het midden en het top segment.

Zoek je ook voordelige keukenapparatuur?

Greeploze fronten

Deze prachtige showroomkeuken is deels greeploos, dat wil zeggen dat de fronten aan de bovenzijde van de onderkasten greeploos zijn uitgevoerd en de onderste ladefronten met een designgreep zijn uitgerust. De plint is van massief aluminium. De keuken bezit ook over een bijzondere hoekkast met een Magic-cornersysteem en een ladeonderkast met een RVS-keukenblad.

 

Geïntegreerde kookplaat in een RVS-blad

Van de kookplaat zelf is geen spoor te vinden, want in deze keuken zitten de pitten dwars door het RVS heen gebouwd waardoor het net lijkt alsof het blad een grote kookplaat is. Dat zie je niet elke dag. Onder dit RVS-keukenblad staat een ladekast in RVS-uitvoering. Samen vormt dit een mooi geheel.

 

Composiet keukenblad

Het overgrote deel van het keukenblad is gemaakt van composiet (6 cm dik) en er zit een vierkante spoelbak in verwerkt van Franke. De kraan is ook inbegrepen (zie foto)

 

Enorme hangkast

In de keuken is een enorme hangkast ingebouwd, deze is maar liefst 180 cm lang en uitgevoerd met een grote klep. De hangkast heeft tevens lichtbodems en glazen legplateaus.

Voorzetwand

Wat deze kleine en toch bijzondere keuken helemaal afmaakt, is de voorzetwand van eikenhout. Hierdoor heeft men geen zicht op de keuken en op het blad. Aan de andere kant is hier heel handig ook een lichtpunt en een stopcontact weggewerkt, die je achter de kookplaat zult vinden. (voorzetwand bevat paar hele kleine beschadigingen)

Bij de prijs zit inbegrepen :

  • Spoelbak Franke incl. Newform kraan
  • Composietblad incl. de smetlijst, 60 mm dik
  • RVS-keukenblad incl. geïntegreerde Atag gaskookplaat
  • Hangkast met klep met verlichte glasbodems
  • Bakoven van SMEG met pizza-functie, nis 60
  • Spoelkast met prullenbak-systeem

Er ontbreekt in deze opstelling:
Een koelkast (mits u al een vrijstaand model hebt)
Afzuiging (hier zijn meerdere mogelijkheden voor op de markt)

Deze keuken (incl. zoals boven vermeld) kost normaal € 13750,-

JOUW prijs NU is € 4299,- als je deze groene kleur prachtig vind
En incl. overspuiten van fronten komt deze op € 4995,-

Je kan het ook betalen met coins als: XRP, NLG, LTC of BTC :)

De bovengenoemde keuken en onderdelen zijn zo gedemonteerd!

Bel of mail ons en maak een afspraak vooraf indien u langs wilt komen. Kom even langs en beoordeel zelf of deze keuken bij u past.

Hieronder een voorbeeld (fotoshop) in het wit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *